Latest Entries »

Tuesday, April 20, 2010

Sleepy Beauty..ahaha

So tired and sleep on car while on the way go to college at 8 o'clock...

8 comments:

ayie said...

haha...so tired meh?

FuzzyWuzzy said...

iyahh...really2 tired coz wake up early morning and go to class...

hans said...

hahahaha
tired bebenor ekau nih jang

FuzzyWuzzy said...

bleh tahan la bro..hahaha

ayie said...

bah! kne tag ! hehe http://www.cahaya-humaira.blogspot.com/

jwb jgn x jwb :D

FuzzyWuzzy said...

nape plak kna tag???
huhuhuhu..ape salah saye...sob2

ayie said...

hahha...saje je saya pilih awk. haha.

copy paste entri td dan awk buat entri baru...

jwb ngn jwpn sndri la.. huhu..

ayie said...

huhu...

Copy semua kt bawah ni dan jawab dalam entri baru. Hehe. Aku siap translate lg dlm BM. lol

Rule No 1 #
1. go to your photo files, select the 8th photo folder / Pergi kat simpanan folder gambar dalam Komputer ko, pilih folder gambar yang kelapan.

2. select the 8th photo from the folder / dalam folder tu pilih gambar yg ke-8, upload

3. post along with the story behind it / ceritakan tentang gambar itu.

4. then challenge 8 blogging friends to do the same / cabar 8 org blogger untuk buat perkara yg sama...

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Rule No 2 #
pick both the right and the left photo of your eight photo from that folder / gambar di sebelah kiri dan kanan gambar ke-8 tadi diupload juga dalam entri ni.

sekian... :)

Post a Comment